Om Naturfönster

Vill du veta mer Om Naturfönster läs på hemsidan.

Naturfönster ingår i en koncern med tillverkning och försäljning av fönster och dörrar i Sverige och Europa.

Naturfönster kommer från Småland och ägs av en stark entreprenörsfamilj, med lång erfarenhet av fönsterproduktion både i Sverige och utomlands. Vårt fokus är att kunna erbjuda dig RIKTIGT bra träfönster och dörrar till RIKTIGT bra priser.

Men väljer du Naturfönster så får du också hållbara produkter. Naturfönster föddes ur en ide om att göra något för miljön inom byggbranschen. Att bli stark och kunna ställa krav på nya produktions och distributions kedjor för att tillverka fönster och dörrar som ger ett lågt avtryck, både koldioxidmässigt och materialmässigt. Att tillverka hållbara fönster och dörrar helt enkelt.

VI väljer bort kompositmaterial, lösningsmedel och onödiga transportkedjor. VI vill kunna erbjuda dig kvalitetsprodukter, fönster och dörrar direkt från fabrik.

Det är det som är vår målsättning, att du med våra fönster och dörrar ska sätta ditt personliga avtryck på ditt hus som du älskar. Ett avtryck som genom våra produkters goda kvalitet ska kunna stå sig i hundratals år. Vackra träfönster från Natur fönster & dörrbyggeri AB gör med rätt skötsel det.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *